Implantater

Det er nærmest umuligt at se forskel på tandimplantater og naturlige tænder

Tandimplantater
Dentale implantater
Hvis man mangler tænder, kan de erstattes ved implantatbehandlinger. Implantater er således et alternativ til proteser og broer.

Til forskel fra proteser sidder implantater fast i munden når man taler, spiser, sover eller smiler. Implantater behandles som naturlige tænder, og ligheden med naturlige tænder er altså stor både hvad angår funktion og udseende.

Som med de naturlige tænder er holdbarheden lang, hvis man går regelmæssigt til tandlægen og sørger for at have en god mundhygiejne.

Tandimplantater er en god løsning for dig, der mangler en eller flere tænder i tandrækken og ikke har lyst til at få slebet på nabotænderne for at fæstne en bro.

Implantat

Hvad er et dentalt implantat?

Et dentalt implantat er en skrueformet, kunstig tandrod, der opereres ind i kæbeknoglen. Herefter kan en kunstig tandkrone sættes på implantatet.

Dentale implantater fremstilles af det lette og forholdsvist bløde metal, titanium. Titanium er et grundstof, med flere fordele i forbindelse med brug i mundhulen:

 • Titanium ruster ikke
 • Titanium er vævsvenligt

Hvilket for det første betyder, at det kan “smelte sammen” med knoglen og derved fastgøres implantatet i knoglen med stor styrke.

For det andet vil også de bløde væv omkring implantatet som tandkød og bindevæv vænne sig til det nye fremmedlegeme uden allergiske reaktioner.

Dentale implantater af titanium har været brugt i mere end 30 år.

Hvordan kan et implantat erstatte naturlige tænder?

Antallet af tænder, man ønsker at erstatte med implantater, er afgørende for fremgangsmåden.

Hvis man mangler 1 tand, kan et implantat indopereres og derefter vil en kunstig tandkrone fastgøres på implantatet.

Dental implantat, 1 tand

Hvis flere eller alle tænder i en kæbe mangler kan implantater fungere som bropiller for en tandbro eller en helbro.

I denne situation vil tandkronerne være fastgjorte til hinanden og flere tandkroner kan derfor fastgøres til den samme implantat-bropille.

Dentale implantater på flere tænder

I alle ovennævnte tilfælde vil samtlige implantattænder sidde fast og kan kun fjernes af tandlægen.

Implantater kan holde en protese på plads

Dentale implantater kan også benyttes i forbindelse med proteser.

Hvis det er svært at få en helprotese til at sidde rigtigt, kan man ved at forsyne den eksisterende tandprotese med tryklåse og indsætte 2 implantater få en øget stabilitet.

Protesen kan man så selv “klikke” af og på efter behov f.eks. når protesen skal rengøres.

Implantater og proteser

Behandlingsforløbet

Fra at være en relativ tung og langvarig proces er implantatetbehandling i dag en anerkendt og meget almindelig behandlingsmulighed på tandklinikkerne.

Metoderne til behandlingen er blevet forenklet samtidig med, at sikkerheden er blevet forøget.

Implantatbehandlinger er meget individuelle, og fremgangsmåden varierer derfor fra person til person. Blandt andet afhænger behandlingsforløbet og behandlingsmuligheder af knoglekvalitet og kvantitet på det sted, hvor implantatet skal indopereres.

Tandlægen kan fortælle hvilke muligheder, der findes og vil i alle tilfælde give en detaljeret beskrivelse af netop dit behandlingsforløb, hvis du vælger en implantatløsning.

Implantat-system

På klinikken bruger vi Astra Tech-implantater. Astra er en af de helt store og mest pålidelige implantatsystemer der findes på markedet. Systemet kan bruges til alle typer implantatbehandlinger og er især gode ved de behandlinger hvor der er behov for knogleopbygning. Overbygningen (suprastrukturen) på implantaterne svarer til andre implantatsystemer og består af en opbygning og en krone/bropille. Disse fremstilles ofte af tandteknikere der er specialister i implantater.

Implantat priser

Pris for en ukompliceret implantat operation: 15.000 kr. (normalt er prisen 18.664 kr.). Prisen inkluderer røntgenbilleder og bedøvelse.

Kontakt os for mere information eller bestil tid til implantatbehandling online.

- Tandlæge, implantater i København -

Relateret indhold: , , , ,

0 kommentarer til “Implantater
  2 Pings/Trackbacks for "Implantater"
  1. […] Implantater – pris for implantatbehandling: fra kr. 15.000 …Implantat priser. Pris for en ukompliceret implantat operation: 15.000 kr. (normalt er prisen 18.664 kr.). Prisen inkluderer røntgenbilleder og bedøvelse. […]

  2. […] Implantater – pris for implantatbehandling: fra kr. 15.000 …Tandimplantat. Klik for at se vores tilbud på implantatbehandling. … Pris for en ukompliceret implantat-behandling: kr. 15.000,-(inklusive røntgen og bedøvelse) […]

  Tandimplantat

  Klik for at se vores tilbud på implantatbehandling
  Tandimplantater er en ideel mulighed for dig, der har mistet en tand eller flere tænder pga. paradentose, en skade eller andre årsager.Læs mere
  Efter endt behandling kan du igen smile, tale og tygge normalt, da implantaterne ligner og føles som en del af dit naturlige tandsæt.

  Bestil tid nu

  Tilbud
  Pris for en ukompliceret implantat-behandling:
  kr. 15.000,-
  (inklusive røntgen og bedøvelse)
  Normalpris: 18.664 kr.
  kontakt for mere information.

  GRATIS FORUNDERSØGELSE
  Få en professionel vurdering og et kvalificeret, uforpligtende tilbud på din implantatbehandling.
  Spar minimum kr. 270,-


  Lån 100% rente- og gebyrfrit til din næste tandbehandling.Læs mere

  Intet oprettelsesgebyr
  100% rente- og gebyrfrit lån.
  Lån op til kr. 60.000,-
  Bliv godkendt på 15 minutter.
  Betal tilbage over 20 måneder.
  Første indbetaling efter 30 dage.
  Behandlingerne koster det samme!

  Enghave Plads 6, 1670 Kbh V, Tlf. 33223330
  - Din tandlæge i København -